POPPED

Algemene voorwaarden

Deze overeenkomst is van toepassing op de dienst die wij, POPPED BV, jou leveren. Door onze dienst te gebruiken, ga je met deze overeenkomst akkoord. Omdat onze diensten snel kunnen veranderen, kan deze overeenkomst ook veranderen. De meest recente overeenkomst is steeds van toepassing.

Dienst

Met onze dienst kun je muziek luisteren op ieder moment dat jij daar zin in hebt. Uitgebreide informatie over onze dienst vind je hier (en die informatie is onderdeel van deze overeenkomst). Onze dienst is de eerste maand gratis, waarna je een maandelijks bedrag betaalt om te kunnen blijven luisteren. Wij behouden ons het recht voor om muziek te verwijderen, hier kun je geen rechten aan ontlenen. Tevens kunnen wij je lidmaatschap beëindigen als je in strijd met deze overeenkomst of toepasselijke regelgeving handelt.

Inschrijven

Je kunt onze dienst gebruiken door je in de app met naam en e-mailadres in te schrijven. Je krijgt dan van ons een persoonlijk lidmaatschap, met gebruikersnaam en wachtwoord. Het is niet toegestaan meer dan één account af te sluiten, accounts met meerdere personen te gebruiken, of POPPED op meer dan 3 apparaten te gebruiken. Wees voorzichtig met je persoonlijke gegevens en geef deze nooit aan derden. Als je vermoedt dat inbreuk is gemaakt op je lidmaatschap, laat het ons weten via hello@poppedmusic.com.

Uitschrijven

Je kunt je altijd uitschrijven voor onze dienst. Ga in het menu in de app naar 'jouw account', selecteer de optie 'abonnement opzeggen' en de rest wijst voor zich. Als je hebt opgezegd loopt je abonnement tot het einde van de maand en kun je POPPED daarna niet meer gebruiken, tot je betaalde account weer geactiveerd is.

Betaling

Na je aanmelding krijg je de eerste maand gebruik van ons cadeau. Als je POPPED daarna wilt blijven gebruiken sluit je een abonnement op onze dienst af voor €4,99 per maand (inclusief BTW). Je kunt dit bedrag automatisch van je credit card of bankrekening laten afschrijven. Onze betaaldienstverlener, Stichting Mollie Payments, verwerkt deze betalingen. Je kunt je abonnement op elk gewenst moment stopzetten, waarna je alleen nog betaalt voor de dan lopende maand. Let op, mocht je willen opzeggen dien je dit uiterlijk 24 uur voor de volgende betaling te doen, anders kunnen we niet garanderen dat we je annulering op tijd verwerken en zal je de opvolgende maand ook nog moeten betalen.

Privacy

Wij behandelen persoonsgegevens strikt vertrouwelijk. In ons privacy statement lees je daar meer over. Mocht je daarna nog vragen hebben, neem contact op met hello@poppedmusic.com.

Aansprakelijkheid

Je gebruikt onze dienst voor eigen risico. Wij zijn niet aansprakelijk voor schade die je als gevolg van het gebruik van onze dienst mocht lijden.

Intellectuele Eigendomsrechten

De inhoud van onze dienst is door intellectuele eigendomsrechten beschermd. Het is niet toegestaan delen van onze dienst openbaar te maken, te verveelvoudigen, of anderszins te exploiteren. De dienst is enkel voor persoonlijk en niet-commercieel gebruik in je eigen leesomgeving.

Klachtenregeling en geschillen

Als je een klacht hebt, dan horen we dat graag. Stuur je klacht naar hello@poppedmusic.com en we reageren snel. Op deze overeenkomst is Nederlands recht van toepassing. Geschillen worden voorgelegd aan de bevoegde rechter te Amsterdam.